Tyre&Auto Southbourne Group Review: Enkla kontroller på ditt fordon kan hjälpa klara dess MOT-test

Tyre&Auto Southbourne Group föreslår utför enkla kontroller på ditt fordon ofta så att när det går igenom en MOT-test, det kommer säkert att passera. Det är viktigt att se till att din bil är passar för att köra och vägen lagligt, så en årlig rutinmässig hälsokontroll som verkligen är nödvändigt.

En enkel steg som Kontrollera lamporna på bilen kan vara ditt första steg för att säkerställa att din bil kommer att klara testet. Alla lampor måste vara i gott skick och bör vara lika ljusa. Tryck av bromsbelägg och kontrollera om de bakre bromsljus belysa garageporten och om så är fallet, det fungerar. Snärta dimma ljuset efteråt för att avgöra om det är i bra form också.

Kontrollera däcken på bilen bör också göras för att se till att det kommer att passera testet MOT. Så mycket som möjligt, mönsterdjupet bör inte understiga 2mm och Byt om det är däcken i förväg. Även om ditt fordon passerade MOT testa med att villkora, mekanikern fortfarande ger dig en rådgivande Obs berätta att snart byta dessa däck. Tyre&Auto Southbourne Group måste du komma ihåg att däcktrycket bör också på den föreslagna nivån.

Ingår också i MOT test är att fastställa säkerhetsnivån för ditt fordon. Det vore bättre att genomföra vissa enkla korrigeringar på din bil som tar hand om vindrutetorkarna, backspegel och vingen speglarna före provet för har en smidig process under provningen. Detta beror på att mekanikern kommer även i hans test säkerheten för vyn föraren sida.

Det är bara naturligt att smutsiga bilar inte kommer att träffa en mekaniker händer ofta eftersom vissa av dem vägrar att ge service till sådana bilar. Tyre&Auto Southbourne Group föreslår rengöring din bil inifrån och ut i förväg.

Att göra säker på din bil bra skick regelbundet hjälper dig MOT i testet. Tyre&Auto Southbourne Group kan också genomföra en MOT test till ditt fordon som inkluderar undersökning av både säkerheten för din bil och nivån på utsläpp i avgaserna.

För att rädda dig från bekymmer att minnas, ger Tyre&Auto Southbourne Group också en gratis och årlig påminnelse service för dig och ditt fordon. Var och en av dess centra är ackrediterat av VOSA (fordonet och föraren Services Agency) och anställda utbildades alla mycket väl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s